trademarkt eng

GER HUNfacebook aqu 32

Dr. Ulrich Franz, aki érti és érzi a rezgések üzenetét, gyerekkorában csupán játéknak fogta fel különleges képességét, mellyel tapintás nélkül ismerte fel a letakart tárgyakat. Majd felkeltette érdeklődését ez a jelenség és játszadozni kezdett vele.

Megtapasztalta, hogy minden egyes anyag különböző erősségű rezgést bocsájt ki. Nyilvánvaló tehát, hogy ha újratanulod és rendszeresen használod ezt az ősi érzékelési módot, akkor felerősödnek az ezekhez tartozó idegi kapcsolatok is, vagyis birtokolni fogod azt, amiről a NASA kutatói úgy vélik: a jövő embereinek elengedhetetlen képessége.

Napjainkban is kutatják azokat az érzékelési képességeket az állatvilágban, melyeknek szerepe felülmúlja a többi érzékelést. Érdekesség, hogy csak néhány madár és emlős hagyatkozik inkább a látására, mint egyéb érzékelési képességére.

Izgalmas felfedezés kezdőknek

A start kurzus résztvevői már az első napon elsajátítják a képességeta rezgések megkülönböztetéséhez. Ha részt veszel az Érzékelés Felsőfokon tanfolyamon, megismerkedhetsz a tudományos háttérrel és az érzékelés múltbéli gyökerével.

Használd egész tested, mint szenzort!


Megtanulhatod azt is, hogyan működik a tested, mint érzékelő. A foglalkozásokon megismerkedhetsz a rezgésekkel szárazon és vízben egyaránt, míg a sok gyakorlást követően képes leszel arra, hogy a letakart tárgyakat csupán az általuk kibocsájtott rezgés alapján felismerd.

Ha már sikeresen elsajátítottad az alapokat további tanfolyamokra is lehetőséged nyílik, melyeken akár az egészséged és szépséged befolyásolásának képességét is megtanulhatod.

A Body kurzus például segít, hogy elérd az ideális testsúlyod és kisugárzásod is teljesen megváltozik a sikeres vizsga után. Lépj be ebbe a csodálatos, elfeledett világba és szüless újjá testben és lélekben is!

Forrás: http://www.femina.hu/nyerj/erzekeles_felsofokon

 

Human Super Sense

A unique and special body treatment method based on sensing the frequency changes in the nerve points.
We treat the cause of the problem, not the symptom!
The results are: health; ideal body shape; rejuvenation; an energetic, long life; a happy family, economic successes.