trademarkt eng

GER HUNfacebook aqu 32

Fedezd fel elfeledett képességed!

Az érzékelés az a folyamat, amelynek során a szervezetet ért külső vagy belső ingerek ingerületté alakulnak, a központi idegrendszerbe jutnak és ott tudatosulnak. Az így keletkezett energia eljut az idegrendszer központjába, ahol speciális változás, érzet alakul ki.

Dr. Ulrich Franz, aki érti és érzi a rezgések üzenetét, gyerekkorában csupán játéknak fogta fel különleges képességét, mellyel tapintás nélkül ismerte fel a letakart tárgyakat. Majd felkeltette érdeklődését ez a jelenség és játszadozni kezdett vele. Megtapasztalta, hogy minden egyes anyag különböző erősségű rezgést bocsájt ki. Nyilvánvaló tehát, hogy ha újratanulod és rendszeresen használod ezt az ősi érzékelési módot, akkor felerősödnek az ezekhez tartozó idegi kapcsolatok is, vagyis birtokolni fogod azt, amiről a NASA kutatói úgy vélik: a jövő embereinek elengedhetetlen képessége.

Tanuld újra ősi képességed!

A start kurzus résztvevői már az első napon elsajátítják a képességet a rezgések megkülönböztetéséhez. Ha részt veszel az Érzékelés Felsőfokon tanfolyamon, megismerkedhetsz a tudományos háttérrel és az érzékelés múltbéli gyökerével.

Megtanulhatod azt is, hogyan működik a tested, mint érzékelő. A foglalkozásokon megismerkedhetsz a rezgésekkel szárazon és vízen egyaránt, míg a sok gyakorlást követően képes leszel arra, hogy a letakart tárgyakat csupán az általuk kibocsájtott rezgés alapján felismerd.
Kutatók szerint az evolúciós folyamataban, még a vízi életünk során, őseink a táplálék megszerzésére, kommunikációra, védelemre használták ezt a képességüket. Mára a civilizáció fejlődésével elfelejtettük használni mindezt.

Képes vagy rá

A természeti népek a mai napig használják ezt az ősi tudást, azonban ez a képesség benned is ott rejlik és rendszeres gyakorlással felszínre hozhatod. Ebben segít neked Dr. Ulrich Franz.

Napjainkban is kutatják azokat az érzékelési képességeket az állatvilágban, melyeknek szerepe felülmúlja a többi érzékelést. Érdekesség, hogy csak néhány madár és emlős hagyatkozik inkább a látására, mint egyéb érzékelési képességére.

Start kurzus mindenkinek

Tanulmány bizonyítja, hogy ha nem csinálunk semmit, az agy is korlátozza bizonyos funkcióit és egyes idegsejtek közti kapcsolatok törlődnek. Az emberi érzékelés képessége különös és izgalmas eredményeket is felmutatott a történelem során.

Michelangelo felfedezett hajdan olyan találmányokat, amelyeket mai vilagunkban is használunk. Nostredamus megjövendölte, hogy a
szaturnusz időszakban új érzékelési képességei lesznek az embereknek. Filmeseknek, íróknak is megjelent a jövő.

A Jedi lovagoktól Harry Potterig mind üzennek valamit a világnak. Mindig is voltak különleges képességgel bíró emberek, akik közül csak néhány adta át tudását az utódoknak.

Forrás:http://www.femina.hu/ezo/erzekeles_felso_fokon

 

Human Super Sense

A unique and special body treatment method based on sensing the frequency changes in the nerve points.
We treat the cause of the problem, not the symptom!
The results are: health; ideal body shape; rejuvenation; an energetic, long life; a happy family, economic successes.