trademarkt eng

GER HUNfacebook aqu 32

Pontosítani lehet azt is, hogy milyen munkát lát el az idegpont a szerv számára, ezért nagyon precízen lehet hatni rájuk.Semmi misztikum nincs benne

 Franz Ulrich német állampolgár,magyar feleséggel. Órákat beszélgettünk, mégse tudom egy szóval jellemezni a munkáját. Az biztos, hogy több mint gyógymasszőr.(Ő azonban hozzáért energiahiányos testemhez és pillanatok alatt többet tudott meg róla, rólam mint én, vagy az orvosom) 

- Mit jelent a BeautyEffect elnevezés?
- Ez egy védjegy, azt jelenti, hogy szépség-hatás, az érzékelés felsőfokon. Gyermekkorom óta érzem és értem a rezgéseket. A nagyszüleimnél mindent bejárhattam, enyém volt a pincétől a padlásig minden. Persze, ahol sötét volt, nem láttam. Ott kezdtem másfajta érzékeléssel tájékozódni, és akkor már pontosan éreztem, hogy melyik tárgy micsoda, milyen anyagból van. És ebből szép lassan egy játék alakult ki, egyszer csak minden tárgyból játék lett. Húzogattam a tárgyak felett a kezem, és mivel mindegyiknek másmilyen rezgése van, mindegyik bizsergett valahogy. Aztán azt játszottuk, hogy kabáttal, pokróccal letakarták a tárgyakat, és én elhúztam a kezemet felettük, úgy hogy nem értem hozzájuk, és meg tudtam mondani, hogy mi hol van, és mi micsoda. Nem tudták utánozni, de én még nem tudtam megmondani, hogy pontosan hogyan csináltam. Valamikor minden ember ugyanígy érzékelte az élőlényekből és a tárgyakból érkező rezgéseket. Mivel azonban a mindennapi életben erre már egyáltalán nincs szükségünk, ezért van, akinél teljesen elhalt, és van, akinél szunnyad ez a képesség.

- A gyerekkori képességedből hogy alakult ki a módszered?
- Fontos volt, hogy anatómiailag pontosan megismerjem az emberi testet, ezért több iskolába is kitanultam többféle módszert, de sehol nem éreztem a teljességet. A képességem megvolt, ezért az emberi testet is ugyanúgy képes vagyok érzékelni, mint régen a játék során a tárgyakat. Idővel egyre több idegpontot érzékeltem, mint amennyi le volt rajzolva az emberi test térképén! Minden idegpontot külön érzek, más-más frekvencia hullámban. Mivel minden szervnek más a tömörsége, más-más az élettani funkciójuk, ezért mindegyik más frekvenciát bocsát ki, és mindegyik rétegéhez, oldalához különböző idegpont tartozik. Pontosítani lehet azt is, hogy milyen munkát lát el az idegpont a szerv számára, ezért nagyon precízen lehet hatni rájuk. Így mindenféle szervi működést meg tud reformálni ez a módszer. Semmi misztikum nincs benne, hisz ez minden testben megvan, mindenkiben így működik. Az eredmények is ezt igazolják, nem véletlenül járnak hozzám orvosok is!

- Pontosan miben tud segíteni a BeautyEffect módszer?
- Az ember teste egy olvasókönyv, és minden pont arról árulkodik, hogy mi történt vele. Minden testi és lelki problémánk, a pszichés stressztől a helytelen étrendünkig, feszültségblokkot okozhat a testben. Ezek apró dolgok, amelyekkel akkor nem biztos, hogy törődünk, de mégis van hatásuk. Blokkolják az energiát, és idővel olyan elváltozásokat hoznak létre a testben, amelyeket ki kell oldani, hogy utána újra jól működhessen a szervezetünk. Mindegyik érzékenyebb ideghez tapadhat alulműködés, ami fogja az idegeket. A félelemnek, az aggodalomnak, a lelki problémáknak, a szerelemnek és minden traumának erős rezgése van, ami bizonyos mélységben és sűrűségben nyelődik el. A vendég saját energiája, bioenergiája a bevitt ételből, vízből, levegőből lassú égéssel átalakított sugárzás, ami hogyha szabadon kering, akkor jó, de ha nem, akkor kiég ezeken a feszültségblokkokon. Mivel az energiát csak rezgés tudja szállítani, ezért ha ezek a frekvenciák egy blokknál túlgyülemlenek, akkor több rezgés több energiát vonz, és egy idő után az a terület kiég. Ahol kiégett, ott az ember mindig fáradékonynak érzi magát, torzul a teste, az arca, láthatóvá válik az alulműködés. Én ezt érzékelem, megtalálom a centrumot, és pontnyomással kezelem az ideget. Érzem, hogy szinte fogja az ideget a sok salakanyag, ami az alulműködésre odavonzódott. Ahogy szép lassan kioldódik a feszültség, elengedi az ideget, átengedi a frekvencia hullámokat, így tökéletesen tudja továbbszállítani az energiát. Ez a csoda benne, hogy pont ott találjam meg a másik embert, ahol érzékeny.

- Miből áll a kezelés?
- Először megmérjük az energiaszintet egy vitalitásmérő műszerrel. A mérés általában energiahiányt mutat, hiszen a test kisugárzása függ a belső állapottól. Ezután kezdődik a kezelés, amely fekvő helyzetben, fűtött ágyon történik. A lényege, hogy a lazán tartott testen kioldom a feszültségblokkokat, amelyek a problémák valódi okozói. Tehát nem a tüneteket kezelem, hiszen azok utána automatikusan megszűnnek. Miután a test minden részén befejeződött az oldás, újabb műszeres mérés következik. Ez mindig hihetetlenül nagy változást mutat, hiszen a test megkönnyebbül, szinte fellélegzik, életereje megsokszorozódik, beindul az igazi keringés, amely lebontja a testben azt, amit a rossz működés felépített. A szemmel látható változások akár már napokon belül is jelentkezhetnek, de az igazi előrelépést az hozza meg, ha a szervezetünkben átlagosan háromhavonta cserélődő sejtek már az új információval ellátva kezdenek el működni. Nagyobb elváltozásoknál természetesen többszöri ismétlések szükségesek, hiszen újra és újra meg kell adni az irányt a sejteknek.

- Téged mennyire terhel le egy kezelés?
- Szeretem, amit csinálok, ezért én ebben nem fáradok el. Csodálatos dolog, ahogy érzem, hogy hullámoznak ezek az energiák a testben. Mi hol bizsereg, mi mit csinál. Alulműködésnél, vagy épp túlműködésnél, ahogy átterelem az energiát, hogy minden rendben legyen, és harmóniában működhessen a szervezet. Mindig beleélem magam, ez egy fantasztikus dolog.

Forrás:http://www.eletforma.hu/szemelyiseg/franz_ulrich_avagy_az_erzekeles_felsofokon.html

 

Human Super Sense

A unique and special body treatment method based on sensing the frequency changes in the nerve points.
We treat the cause of the problem, not the symptom!
The results are: health; ideal body shape; rejuvenation; an energetic, long life; a happy family, economic successes.